BEL ONS: 0575 502 444

Speelparadijs met binnen- én buitenspeeltuin!

Een leuk dagje uit met de kinderen naar een plek waar ze heerlijk kunnen springen, smullen, zwaaien en draaien? In ons speelparadijs kunnen kinderen zich met vele speeltoestellen, -automaten en attracties zowel buiten als binnen uitstekend vermaken. Wat voor weer het ook is, bij ons kun je altijd terecht! 


Elk zomers weekend entertainment!

Elk weekend entertainment!

Vanaf zondag 21 juli tot en met zondag 20 oktober biedt Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst elk weekend spectaculair kinder-entertainment! Ontmoet om 15:00 uur Bibi Beer en dans, zing & spring mee met haar vrolijke berendans. En maak dan ook gelijk een bereleuke foto met haar!

Daarnaast kun je Avonturier Jack regelmatig ontmoeten en alle spannende verhalen over zijn dino avonturen aanhoren. Hij weet werkelijk alles over de dino's die hier leven! Ook Panky Pancake zelf mag natuurlijk niet ontbreken. Hij stelt iedereen graag voor aan z'n pretparkvriendjes. Ook zorgt hij voor een feestelijke afsluiting waarna hij dolgraag leuke foto's maakt met al z'n gasten. 

De showtijden op deze zomerse weekenddagen zijn: 

  • 15:30 uur
  • 16:30 uur
  • 17:30 uur

 

Volop plezier met diverse speeltoestellen en attracties:

 

 Speelparadijs Voorst Attracties  Speelparadijs Voorst Attracties    Speelparadijs Voorst Attracties  

 Speelparadijs Voorst Attracties Speelparadijs Voorst Attracties   Speelparadijs Voorst Attracties  

 Speelparadijs Voorst Attracties   Speelparadijs Voorst Attracties   Speelparadijs Voorst  

Speelparadijs VoorstSpeelparadijs Voorst Speelparadijs Voorst Attracties  >

Speelparadijs Voorst AttractiesSpeelparadijs Voorst  Speelparadijs Voorst Speelparadijs Voorst

Binnen- én  buiten spelen

Binnen vind je Panky’s Funplanet met bal-kanonnen, klimkastelen, een rodelbaantje en computerspelletjes. En terwijl de kinderen zich vermaken, kun je als ouder, opa, oma of begeleider lekker ontspannen met een versgemalen kopje koffie of een hapje eten. Vanaf het terras en vanuit het restaurant is er goed zicht op het speelterrein.

Buiten treffen de kinderen nóg meer vertier aan! Daar zijn niet alleen speeltoestellen en -automaten te vinden, maar ook geweldig leuke attracties zoals de botsauto's, de trein, de bootjes, de zweefmolen en de rondvlucht met Aladdin en de geest. Verder zijn er trampolines, kabelbanen en nog veel meer. Kortom, álle ingrediënten voor het ideale dagje uit met de kinderen!