BEL ONS: 0575 502 444

Dagje uit met kinderen Gelderland


Op zoek naar een leuk dagje uit met kinderen in Gelderland? Kom dan eens langs bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis in Voorst!  Je vraagt je vast af hoe de kinderen zich een hele dag kunnen vermaken in een pannenkoekenhuis. Maar wij zijn niet zomaar een pannenkoekenhuis. Wij zijn namelijk het enige attractie-pannenkoekenhuis van Nederland! Want naast een gezellig restaurant in circusthema, met heerlijke pannenkoeken op het menu, beschikken we over een knus indoor en outdoor speelparadijs met diverse speeltoestellen en attracties. De kinderen zullen zich geen moment vervelen! Dus wil je een leuk dagje uit met kinderen in Gelderland plannen? Reserveer dan vandaag nog online!


Prijzen

Dagje uit met kinderen Gelderland 

Voor een compleet dagje uit met kinderen in Gelderland ben je bij ons dus op het juiste adres!  Met ons unieke aanbod van spelen & eten vliegt de dag voorbij. Geniet van een lekker drankje op ons terras of in het restaurant terwijl de kinderen zich vermaken in ons indoor en outdoor speelparadijs. In het speelparadijs kunnen de kids zich uitleven op diverse speeltoestellen en attracties. Zo kunnen ze lekker ravotten op een gigantisch springkussen, trampolines en luchtkussens, een rondje maken in de speeltrein of samen met Aladdin en de geest instappen voor een spannende vlucht!


Mooie ligging

Ons gezellige attractie-pannenkoekenhuis is gelegen in het plaatsje Voorst op ongeveer een kwartier rijden van Hanzesteden Deventer en Zutphen. Een bezoek aan ons knusse attractiepark is dus prima te doen tijdens een weekendje weg in één van deze prachtige steden of omliggende omgeving, zoals de prachtige Veluwe.


Kom gezellig langs!

Dus ben je op zoek naar een dagje uit met kinderen in Gelderland? Reserveer vandaag nog en dan zien we jullie snel!